>
www.gezelligweg.nl

Dé site voor een gezellig dagje uit!

Home arrow Disclaimer
dinsdag 18 februari 2020
 
 
Hoofdmenu
Home
Evenementen zoeken
Zoek op categorie
Zoek op plaats
Uitgebreid zoeken
Toon alle evenementen
Colofon
Uitleg gezelligweg.nl
Links naar verwante sites
Adverteren?
Contact
Disclaimer
Redactie
Nieuwsberichten

Disclaimer
Hoewel het streven van ons er op is gericht dat www.gezelligweg.nl continu toegankelijk is, kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de eventuele gevolgen op welke wijze of grondslag dan ook ontstaan als gevolg van het feit dat www.gezelligweg.nl om welke reden dan ook, op enig moment voor een gegeven periode niet beschikbaar is/was.
www.gezelligweg.nl kan tijdelijk of definitief buiten gebruik worden gesteld zonder voorafgaande aankondiging op elk een door ons te bepalen willekeurig moment.

Hoewel de informatie op www.gezelligweg.nl met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt samengesteld en wij van oordeel zijn dat de informatie een juiste weergave van de stand van zaken is ten tijde van de publicatie op www.gezelligweg.nl, kunnen wij geen garantie geven dat deze informatie juist en/of volkomen is en/of blijft.

Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de eventuele gevolgen, zoals schade of gederfde winst, op welke wijze of grondslag dan ook ontstaan als gevolg van het gebruik of de onmogelijkheid van gebruik, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van informatie op www.gezelligweg.nl.

Indien u via www.gezelligweg.nl naar websites van andere organisaties gaat, wijzen wij u er op dat die andere websites zijn samengesteld door andere organisaties dan wij, en dat wij niet verantwoordelijk zijn voor de juistheid en volledigheid van die andere website en dat wij geen aansprakelijkheid kunnen aanvaarden voor dergelijke websites en eventuele geschonden auteurs rechten gedaan door deze sites.

Copyright

Informatie, verslagen, rapporten, foto's en grafische afbeeldingen mogen niet zonder onze toestemming gebruikt worden. Door het toesturen van informatie en materialen (indien uitdrukkelijk anders vermeld in geschrift) verkrijgen wij van u automatisch toestemming om het gestuurde te publiceren of verder te verwerken in geschrift / beeld of elke denkbare elektronische vorm dan ook.

Alle rechten zijn voorbehouden.

Indien u zich toegang verschaft tot enig deel van www.gezelligweg.nl, wordt u geacht van het bovenstaande te hebben kennisgenomen.

 
Top! Top!

Google
 
Web www.gezelligweg.nl