>
www.gezelligweg.nl

Dé site voor een gezellig dagje uit!

Home arrow Zoek op categorie
woensdag 11 december 2019
 
 
Hoofdmenu
Home
Evenementen zoeken
Zoek op categorie
Zoek op plaats
Uitgebreid zoeken
Toon alle evenementen
Colofon
Uitleg gezelligweg.nl
Links naar verwante sites
Adverteren?
Contact
Disclaimer
Redactie
Nieuwsberichten

Algemeen evenement: bbq in wintertuin met koeknuffelen of boerengolf bbq in wintertuin met boerengolf of koe

Terug Evenementen


  
Evenement:bbq in wintertuin met koeknuffelen of boerengolf
Categorie:Barbecues
Tijd: -
Prijs:
Geschikt voor:Volwassenen Groepen
Omschrijving:Barbecue in wintertuin met boerengolf of koe knuffelen

De golfroute gaat door het weidelandschap langs het Tjeukemeer en/of door de bramenallee van ons natuurterrein. Hier kunt u vanuit de kijkhut genieten van het Friese vogelweidegebied “grutto landschap” met grazende koeien en schapen en soms enkele reeën.

U wordt ontvangen met koffie/thee en Friese oranjekoek. Na uitleg van het golfspel gaat u gekleed in overall en rode kiel de golfbaan op. Het golfen kan beginnen. Halverwege de baan is er een hapje en drankje. De groep met het minste aantal punten heeft gewonnen en kan een prijs uit beppe’s kastje zoeken.

Na het golfen is er in het natuurgebied of bij het Tjeukemeer een barbecue, verzorgd door “de Friese ambachtelijke slager” R. Koopmans. (bij minder goed weer is de maaltijd bij de boerderij)

Voor of na de boerengolf is er de mogelijkheid is tot kalf knuffelen en koe kijken.

Kosten inclusief consumpties tijdens de barbecue vanaf € 35,00 per persoon.


 
Locatie: bbq in wintertuin met boerengolf of koe
Adres:marwei 124 a,
telef.:
email:
website:www.koeknuffelen.eu
Loc.omschr.:Boerengolfterrein met barbecue in de winter tuin De golfroute gaat door het weidelandschap langs het Tjeukemeer en/of door de bramenallee van ons natuurterrein. Hier kunt u vanuit de kijkhut genieten van het Friese vogelweidegebied “grutto landschap” met grazende koeien en schapen en soms enkele reeën. U wordt ontvangen met koffie/thee en Friese oranjekoek. Na uitleg van het golfspel gaat u gekleed in overall en rode kiel de golfbaan op. Het golfen kan beginnen. Halverwege de baan is er een hapje en drankje. De groep met het minste aantal punten heeft gewonnen en kan een prijs uit beppe’s kastje zoeken. Na het golfen is er in het natuurgebied of bij het Tjeukemeer een barbecue, verzorgd door “de Friese ambachtelijke slager” R. Koopmans. (bij minder goed weer is de maaltijd bij de boerderij) Voor of na de boerengolf is er de mogelijkheid is tot kalf knuffelen en koe kijken. Kosten inclusief consumpties tijdens de barbecue vanaf € 35,00 per persoon.


Terug

 
Top! Top!

Google
 
Web www.gezelligweg.nl