>
www.gezelligweg.nl

Dé site voor een gezellig dagje uit!

Home arrow Zoek op categorie
zondag 20 oktober 2019
 
 
Hoofdmenu
Home
Evenementen zoeken
Zoek op categorie
Zoek op plaats
Uitgebreid zoeken
Toon alle evenementen
Colofon
Uitleg gezelligweg.nl
Links naar verwante sites
Adverteren?
Contact
Disclaimer
Redactie
Nieuwsberichten

Algemeen evenement: Kamperen in de rust en ongedwongen sfeer van een kleine camping Camping Lauwerszee

Terug Evenementen


  
Evenement:Kamperen in de rust en ongedwongen sfeer van een kleine camping
Categorie:Camping
Tijd: -
Prijs:2 pers, auto, tent/caravan, elektra, toeristen belasting €15,85
Geschikt voor:Volwassenen Kinderen
Omschrijving:In het rustige en vriendelijke dorpje Vierhuizen, gelegen aan de oude zeedijk van de Lauwerszee, ligt Camping Lauwerszee.

Het terrein van de camping bevindt zich in een prachtige landelijke omgeving en is omzoomd door 35 soorten bomen en struiken. Het Frankrijk van Nederland.
Op het terrein kunt u kamperen met tent, caravan of kampeerwagen. De plaatsen zijn heerlijk ruim en overwegend beschut. Stroomaansluitingen van vier en zes ampère zijn voorhanden.

Er zijn goede sanitaire voorzieningen aanwezig, zoals toiletten, warme douches, wastafels, een vaatwasplaats en een was- en droogmachine.

Voor de kinderen is er volop plek om te spelen. Bovendien zijn er leuke speeltoestellen en een zandbak. Huisdieren zijn welkom op de camping, maar wel aangelijnd.

Hoewel de camping in totaal meer dan 120 plaatsen telt, heerst er nog de rust en ongedwongen sfeer van een kleine camping.

Een gedeelte van het terrein is bestemd voor leden van de landelijke Stichting Natuurkampeerterreinen. Met een Natuur-kampeerkaart kunt u hiervan gebruik maken. De kaart is behalve bij de landelijke stichting te Nieuwegein ook op de camping verkrijgbaar.

Natuur, rust, ruimte en gemoedelijkheid zijn de basiskenmerken van Camping Lauwerszee. Komt u die sfeer maar eens proeven!

En als u dan toch aan het proeven bent, in de gezellige herberg worden heerlijke maaltijden klaargemaakt.

Ontbijt/lunch/diner of alleen een drankje, alles is mogelijk, in Herberg "Het Lachende Paard"
 
Locatie: Camping Lauwerszee
Adres:Hoofdstraat 49, 9975 VR Vierhuizen
telef.: 0595 401657
email:info@camping-lauwerszee.nl
website:www.camping-lauwerszee.nl
Loc.omschr.:In het rustige en vriendelijke dorpje Vierhuizen, gelegen aan de oude zeedijk van de Lauwerszee, ligt Camping Lauwerszee. Het terrein van de camping bevindt zich in een prachtige landelijke omgeving en is omzoomd door 35 soorten bomen en struiken. Het Frankrijk van Nederland. Op het terrein kunt u kamperen met tent, caravan of kampeerwagen. De plaatsen zijn heerlijk ruim en overwegend beschut. Stroomaansluitingen van vier en zes ampère zijn voorhanden. Er zijn goede sanitaire voorzieningen aanwezig, zoals toiletten, warme douches, wastafels, een vaatwasplaats en een was- en droogmachine. Voor de kinderen is er volop plek om te spelen. Bovendien zijn er leuke speeltoestellen en een zandbak. Huisdieren zijn welkom op de camping, maar wel aangelijnd. Hoewel de camping in totaal meer dan 120 plaatsen telt, heerst er nog de rust en ongedwongen sfeer van een kleine camping. Een gedeelte van het terrein is bestemd voor leden van de landelijke Stichting Natuurkampeerterreinen. Met een Natuur-kampeerkaart kunt u hiervan gebruik maken. De kaart is behalve bij de landelijke stichting te Nieuwegein ook op de camping verkrijgbaar. Natuur, rust, ruimte en gemoedelijkheid zijn de basiskenmerken van Camping Lauwerszee. Komt u die sfeer maar eens proeven! En als u dan toch aan het proeven bent, in de gezellige herberg worden heerlijke maaltijden klaargemaakt. Ontbijt/lunch/diner of alleen een drankje, alles is mogelijk, in Herberg "Het Lachende Paard"


Terug

 
Top! Top!

Google
 
Web www.gezelligweg.nl