>
www.gezelligweg.nl

Dé site voor een gezellig dagje uit!

Home arrow Zoek op categorie
zondag 15 december 2019
 
 
Hoofdmenu
Home
Evenementen zoeken
Zoek op categorie
Zoek op plaats
Uitgebreid zoeken
Toon alle evenementen
Colofon
Uitleg gezelligweg.nl
Links naar verwante sites
Adverteren?
Contact
Disclaimer
Redactie
Nieuwsberichten

Algemeen evenement: Een indoor programma met een knipoog waar verschillende schietonderdelen centraal staan Polysport Activiteitenpark

Terug Evenementen


  
Evenement:Een indoor programma met een knipoog waar verschillende schietonderdelen centraal staan
Categorie:Bedrijfsfeesten / bedrijfsuitstapje
Tijd:i.o. -
Prijs:36,50 p.p.
Geschikt voor:Groepen
Omschrijving:Schietorama

U wordt met koffie en thee in ons Sportcaf? ontvangen.

Het schietorama is een afwisselend indoor programma, zonder al te veel inspanning.

Binnen dit programma speelt u drie verschillende wedstrijden, een dart toernooi, een ludieke mini- kruisboogschietwedstrijd op mini- skis en professioneel begeleid handboogschieten.
U speelt in toernooivorm in groepen van ca. 6 personen. Ook bij deze spelen is natuurlijk uitleg en spelbegeleiding aanwezig. Een gezellige borrelhoek tijdens de spelen is zeker een overweging waard!

Bij dit programma hoort natuurlijk een geweldig diner. U heeft de keuze uit een van onze heerlijke uitgebreide buffetten. Voor een beschrijving hiervan klik hier.

Als u voor een dagprogramma kiest kunt u uiteraard ook genieten van een van onze lunches. De prijs onderaan de pagina is inclusief uitgebreid buffet. Bij de online offerte kunt u aangeven wat u precies wilt. Na afloop ontvangt u een ingelijste groepsfoto van het winnende team.


 
Locatie: Polysport Activiteitenpark
Adres:Adm. Helfrichlaan 89, 6952 GD Dieren
telef.: 0313-414971
email:info@polysport.nl
website:www.polysport.nl
Loc.omschr.:Welkom bij Polysport Een unieke locatie met unieke activiteiten Polysport Activiteitenpark & Catering ligt op de Veluwe in het plaatsje Dieren. Polysport biedt, zowel aan bedrijven als aan particulieren, ongekende mogelijkheden voor een verrassende avond of een actieve dag, kortom gezellig actief bezig zijn. Het activiteitenaanbod van Polysport is in principe eindeloos. U kunt uw eigen programma samenstellen met uw favoriete onderdelen en gebaseerd op de wensen van de deelnemers. Dit kan varieren van langlaufen tot satellietspelen. Uiteraard adviseren wij u graag over de mogelijkheden. Vraag een offerte op maat aan. Tevens beschikt Polysport over een veelzijdige keuken, een gezellig sportcaf?, 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2), drie vergaderzalen en gezellig personeel. Of u nu een hele dag, een dagdeel of een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, het is voor ons een uitdaging om een programma naar wens voor u te maken. Bij deze nodigen wij u uit om eens persoonlijk een kijkje te komen nemen. Kom naar Polysport Activiteitenpark, specialist in skeeler- en skiprogramma?s voor zomer en winter. Onze website geeft een overzicht van alle toppers uit ons veelzijdige aanbod, plus nog veel meer.. Fantasie kent geen grenzen!!!


Terug

 
Top! Top!

Google
 
Web www.gezelligweg.nl