>
www.gezelligweg.nl

Dé site voor een gezellig dagje uit!

Home arrow Zoek op categorie
zondag 15 december 2019
 
 
Hoofdmenu
Home
Evenementen zoeken
Zoek op categorie
Zoek op plaats
Uitgebreid zoeken
Toon alle evenementen
Colofon
Uitleg gezelligweg.nl
Links naar verwante sites
Adverteren?
Contact
Disclaimer
Redactie
Nieuwsberichten

Algemeen evenement: Funshops Werk aan de Winkel

Terug Evenementen


  
Evenement:Funshops
Categorie:Algemeen
Tijd: -
Prijs:€ 45 inclusief eten en drinken doch exclusief het materiaal
Geschikt voor:Volwassenen Groepen
Omschrijving:Op zoek naar een leuk uitje met uw vriendinnen, collega’s of familie? Iets creatiefs, lekker lunchen en een drankje met een hapje na? Dan kunt u terecht bij Werk aan de Winkel aan de Laarstraat 62 in Zutphen voor de funshops van Jet Meulenbelt.

Wat zijn funshops?
Funshops zijn (re)creatieve workshops voor groepen van zes tot tien personen. U bent als groep samen écht een dagje uit: u bent op een leuke en gezellige manier creatief bezig en u eet en drinkt heel erg lekker.

Hoe ziet zo’n dag er uit?
De funshops starten om 11.00 uur en eindigen om 16.00 uur. Tussen de middag krijgt u een heerlijke lunch. De rest van de dag maakt iedereen zijn eigen kunstwerk. Daarvoor kiest u meestal een basisobject waarmee u aan de slag gaat door, naar eigen keuze, te schilderen, tekenen, kleien, knippen, plakken, enzovoorts. Het resultaat? Uw eigen sfeerlampje, sfeerverlichting, lamp, vaas, tekening, schilderij, serviesgoed, mobile…....

Om 15.30 uur sluiten we de dag af met een drankje en een hapje. Natuurlijk bekijken we ook elkaars kunstwerken. Als u ten slotte weer naar huis gaat, neemt u niet alleen goede herinneringen mee maar ook uw eigen kunstwerk!

Wat kost een funshop?
De funshops kosten € 45,- per persoon. Die prijs is inclusief het eten en drinken, doch exclusief het materiaal dat u gebruikt. In het gesprek vooraf kunnen daar afspraken over gemaakt worden.

Wie is Jet Meulenbelt?
Ik ben een ervaren grafisch vormgever en heb mij daarnaast ontwikkeld als ontwerper en maker van allerlei soorten objecten. Ik werk met de meest uiteenlopende materialen. U k unt mij bereiken door te bellen naar 0575 843 615 of te mailen naar info@werkaandewinkel.nu. U kunt ook even langskomen op de Laarstraat 62.
 
Locatie: Werk aan de Winkel
Adres:Laarstraat 62, 7201 CG Zutphen
telef.: 0575 843615
email:info@werkaandewinkel.nu
website:www.werkaandewinkel.nu
Loc.omschr.:


Terug

 
Top! Top!

Google
 
Web www.gezelligweg.nl