>
www.gezelligweg.nl

Dé site voor een gezellig dagje uit!

Home arrow Zoek op categorie
zondag 15 december 2019
 
 
Hoofdmenu
Home
Evenementen zoeken
Zoek op categorie
Zoek op plaats
Uitgebreid zoeken
Toon alle evenementen
Colofon
Uitleg gezelligweg.nl
Links naar verwante sites
Adverteren?
Contact
Disclaimer
Redactie
Nieuwsberichten

Algemeen evenement: Beeld en Geluid Beeld en Geluid

Terug Evenementen


  
Evenement:Beeld en Geluid
Categorie:Museum
Tijd:10.00 - 17.30
Prijs:Volwassenen 16,- p.p. Kinderen 4 t/m 12 9,- p.p. Kids t/m 3 jaar gratis Museum
Geschikt voor:Volwassenen Groepen Tieners Kinderen
Omschrijving:In de Beeld en Geluid experience maak je kennis met de juweeltjes uit het enorme archief van de Nederlandse televisie en radio, sta je zelf voor én achter de camera, kun je films monteren, dj spelen en ervaren wat de invloed van media is op ons dagelijks leven en nog veel meer! Televisie, radio en muziek. Daar gaat het om in deze spectaculaire publieksattractie. De kroning van koningin Wilhelmina in 1898, de traan van Maxima, populaire jeugdseries uit je eigen jeugd, de Europacup 1-zege van Feyenoord in 1970 of de laatste Elfstedentocht uit 1997. Dat alles en veel meer zie je terug bij Beeld en Geluid.

Elke bezoeker krijgt bij zijn of haar bezoek aan de experience een ring. Met deze ring kun je inloggen bij de verschillende paviljoens en krijg je een virtuele gids. Alles wat je doet en meemaakt tijdens je bezoek aan de experience kun je op deze ring opslaan en thuis op de computer bekijken.

De Beeld en Geluid experience is geschikt voor alle leeftijden, toegankelijk voor rolstoelen en zowel bij goed als slecht weer te bezoeken. Het station Hilversum Media Park ligt op 2 minuten afstand en is dus met het OV goed te bereiken.

De Beeld en Geluid experience is geopend van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot en met 17.30 uur. Op maandag is de experience gesloten.

Volwassenen 16,00 p.p.
Kinderen 4 t/m 12 jaar 9,00 p.p.
Kinderen t/m 3 jaar gratis
Museumkaart gratis

http://www.beeldengeluid.nl/experience
 
Locatie: Beeld en Geluid
Adres:Media Parkboulevard 1, 1217WE Hilversum
telef.: 035-6775555
email:receptie@beeldengeluid.nl
website:https://www.beeldengeluid.nl/bezoek
Loc.omschr.:In de Beeld en Geluid experience maak je kennis met de juweeltjes uit het enorme archief van de Nederlandse televisie en radio, sta je zelf voor én achter de camera, kun je films monteren, dj spelen en ervaren wat de invloed van media is op ons dagelijks leven en nog veel meer! Televisie, radio en muziek. Daar gaat het om in deze spectaculaire publieksattractie. De kroning van koningin Wilhelmina in 1898, de traan van Maxima, populaire jeugdseries uit je eigen jeugd, de Europacup 1-zege van Feyenoord in 1970 of de laatste Elfstedentocht uit 1997. Dat alles en veel meer zie je terug bij Beeld en Geluid. Elke bezoeker krijgt bij zijn of haar bezoek aan de experience een ring. Met deze ring kun je inloggen bij de verschillende paviljoens en krijg je een virtuele gids. Alles wat je doet en meemaakt tijdens je bezoek aan de experience kun je op deze ring opslaan en thuis op de computer bekijken. De Beeld en Geluid experience is geschikt voor alle leeftijden, toegankelijk voor rolstoelen en zowel bij goed als slecht weer te bezoeken. Het station Hilversum Media Park ligt op 2 minuten afstand en is dus met het OV goed te bereiken. De Beeld en Geluid experience is geopend van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot en met 17.30 uur. Op maandag is de experience gesloten. Prijzen Volwassenen 16,00 p.p. Kinderen 4 t/m 12 jaar 9,00 p.p. Kinderen t/m 3 jaar gratis Museumkaart: gratis


Terug

 
Top! Top!

Google
 
Web www.gezelligweg.nl