>
www.gezelligweg.nl

Dé site voor een gezellig dagje uit!

Home arrow Zoek op categorie
dinsdag 18 februari 2020
 
 
Hoofdmenu
Home
Evenementen zoeken
Zoek op categorie
Zoek op plaats
Uitgebreid zoeken
Toon alle evenementen
Colofon
Uitleg gezelligweg.nl
Links naar verwante sites
Adverteren?
Contact
Disclaimer
Redactie
Nieuwsberichten

Algemeen evenement: familie survival, familieuitje, dagje uit? Survival Almere SEC Survivals Almere

Terug Evenementen


  
Evenement:familie survival, familieuitje, dagje uit? Survival Almere
Categorie:Familiepark
Tijd: -
Prijs:n.o.t.k.
Geschikt voor:Volwassenen Groepen Tieners Kinderen
Omschrijving:Plezier en avontuur in de buitenlucht? Ga op survival!

De survival is voor iedereen toegankelijk, ook als u niet zo sportief bent. Plezier staat voorop. Wij bieden een onvergetelijke ervaring op ons outdoor terrein in boswachterij Almeerderhout. Onder deskundige begeleiding gaat u de uitdaging aan met junglebruggen, camotunnels, waterswing, boogschieten, kundabaan en andere leuke onderdelen. Het programma wordt aangepast aan de samenstelling van de groep en de wensen van de deelnemers.

SEC Survival Almere organiseert jeugdsurvival, familiesurvival, kinderfeestje, vrijgzellenfeest, bedrijfsuitje, schoolreisje en teambuilding. Na de inspanning kunt u onder het genot van een hapje of drankje nagenieten in onze gezellige Pandahut.

Kijk op onze website: http://www.sec-survivals.nl

Joy Taling
S.E.C. Survivals
Almere
 
Locatie: SEC Survivals Almere
Adres:Verlaatweg 2, 1358 AJ Almere
telef.: 036-5384855
email:info@sec-survivals.nl
website:http://www.sec-survivals.nl
Loc.omschr.:SEC Survivals Almere Vanaf 1994 zijn we actief in het ontwikkelen van groeps- en teamactiviteiten. Daarbij staan plezier en samenwerking centraal. We richten ons op vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, teambuilding, clubuitjes en actieve feestjes. Tijdens de survival gaat u de uitdaging aan met sportieve onderdelen op ons outdoor terrein. Afhankelijk van de samenstelling en de wensen van de groep wordt gekozen voor een extra uitdagende of meer hilarische survival. Het is geen competitie, er zijn geen winnaars of verliezers, iedereen kan het beste van zichzelf laten zien. SEC Survivals beschikt over een eigen outdoorterrein van 26.000 m2 voor de spannende en sportieve activiteiten. En de Pandahut, een gezellige blokhut met ruim terras voor een hapje en een drankje. We zijn gevestigd in boswachterij Almeerderhout, Almere. SEC Survivals is uitstekend bereikbaar, dicht bij de A6 gelegen en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid SEC Survivals Almere www.sec-survivals.nl info@sec-survivals.nl 06-23232628


Terug

 
Top! Top!

Google
 
Web www.gezelligweg.nl