>
www.gezelligweg.nl

Dé site voor een gezellig dagje uit!

Home arrow Zoek op categorie
zondag 20 oktober 2019
 
 
Hoofdmenu
Home
Evenementen zoeken
Zoek op categorie
Zoek op plaats
Uitgebreid zoeken
Toon alle evenementen
Colofon
Uitleg gezelligweg.nl
Links naar verwante sites
Adverteren?
Contact
Disclaimer
Redactie
Nieuwsberichten

Algemeen evenement: Een avontuurlijk en actief feest? Ga outdoor in Almere SEC Survivals Almere

Terug Evenementen


  
Evenement:Een avontuurlijk en actief feest? Ga outdoor in Almere
Categorie:Feest / Receptie
Tijd: -
Prijs:n.o.t.k.
Geschikt voor:Volwassenen Groepen Tieners Kinderen
Omschrijving:Een survivalfeest is een combinatie van sport, grenzen verkennen en veel lachen. Je gaat met deskundige begeleiding de uitdaging aan met junglebruggen, camotunnels, waterswing, boogschieten, kundabaan en andere spannende onderdelen. Geen wedstrijd, maar samenwerking, geen winnaars en geen verliezers. Iedereen kan het beste van zichzelf laten zien.

De survivals zijn voor iedereen toegankelijk, ook als je niet zo sportief bent. Plezier staat voorop. De survival wordt aangepast aan de leeftijd en wensen van de deelnemers. Jij bepaalt zelf hoe spannend en uitdagend het wordt.

Outdoorpark SEC Survivals organiseert jeugdsurvival, familiesurvival, kinderfeestje, schoolreisje, vrijgezellenfeest en teambuilding. Na de inspanning is er eten en drinken in onze gezellige Pandahut.

Kijk op http://www.sec-survivals.nl

Graag tot ziens
Joy Taling
S.E.C. Survivals
Almere
 
Locatie: SEC Survivals Almere
Adres:Verlaatweg 2, 1358 AJ Almere
telef.: 036-5384855
email:info@sec-survivals.nl
website:http://www.sec-survivals.nl
Loc.omschr.:SEC Survivals Almere Vanaf 1994 zijn we actief in het ontwikkelen van groeps- en teamactiviteiten. Daarbij staan plezier en samenwerking centraal. We richten ons op vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, teambuilding, clubuitjes en actieve feestjes. Tijdens de survival gaat u de uitdaging aan met sportieve onderdelen op ons outdoor terrein. Afhankelijk van de samenstelling en de wensen van de groep wordt gekozen voor een extra uitdagende of meer hilarische survival. Het is geen competitie, er zijn geen winnaars of verliezers, iedereen kan het beste van zichzelf laten zien. SEC Survivals beschikt over een eigen outdoorterrein van 26.000 m2 voor de spannende en sportieve activiteiten. En de Pandahut, een gezellige blokhut met ruim terras voor een hapje en een drankje. We zijn gevestigd in boswachterij Almeerderhout, Almere. SEC Survivals is uitstekend bereikbaar, dicht bij de A6 gelegen en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid SEC Survivals Almere www.sec-survivals.nl info@sec-survivals.nl 06-23232628


Terug

 
Top! Top!

Google
 
Web www.gezelligweg.nl