>
www.gezelligweg.nl

Dé site voor een gezellig dagje uit!

Home arrow Zoek op categorie
donderdag 12 december 2019
 
 
Hoofdmenu
Home
Evenementen zoeken
Zoek op categorie
Zoek op plaats
Uitgebreid zoeken
Toon alle evenementen
Colofon
Uitleg gezelligweg.nl
Links naar verwante sites
Adverteren?
Contact
Disclaimer
Redactie
Nieuwsberichten

Algemeen evenement: Beauty workshops Gezelligsamenuit.nl

Terug Evenementen


  
Evenement:Beauty workshops
Categorie:Workshops
Tijd:nvt - nvt
Prijs:
Geschikt voor:Volwassenen Groepen Tieners Kinderen
Omschrijving:Gezellige Visagie workshops/make-up workshops.
Laat u eens inspireren door de onbegrensde mogelijkheden op het gebied van make-up en neem bij ons plaats in de stoel, om u te laten verrassen!

In de fascinerende wereld van de make-up laten wij u zien, hoe u het mooiste bij uzelf naar boven kunt halen en uw mindere punten naar de achtergrond kunt laten verdwijnen. Speciaal voor u hebben wij een unieke make-up workshop ontwikkeld waarin u niet alleen voorzien wordt van speciaal voor u passende tips & trucs op make-up gebied, maar wordt er ook een mooie make-up bij u aangebracht. Uiteraard is het mogelijk om deze visagie workshop workshop af te stemmen op uw wensen.

Deze gezellige visagie workshop is ook uit te breiden met een foto shoot naar wens!

Wie wil er nou niet de show stelen met een schitterende make-up! Onze visagisten leggen alles stap voor stap uit en geven persoonlijke adviezen.

vrijgezellenfeestje: De bruid krijgt een leuk cadeau mee van onze visagisten. Vanaf 35 euro p.p. inclusief materialen, visagie handboek, organisatie kosten, etc.

Metamorfose workshop 70 euro p.p.:
Deze gezellige en leuke workshop waar alles draait om make-up, haarstyling en fotografie wordt gegeven of verschillende locaties in Nederland. Bij iedere metamorfose is standaard een team van beauty specialisten, gastvrouw en professionele fotograaf aanwezig. Om alle resultaten vast te leggen worden er portretten en groep foto’s gemaakt. Voor de metamorfose en na de metamorfose, zodat je duidelijk het verschil kan zien.

Daarnaast is het ook mogelijk om een gezellig thema aan te houden. Misschien een naturel look, glamour look, wet look of misschien toch wel een extreme look. Glamour, Verleiding, Romantisch, Eigen keuze, Pink Lady’s, Sprookjesachtig, Zwart-wit, Emoties, Stoer, Zwart-Wit.

Er is een ruime keus uit workshops en diverse arrangementen die zowel op onze locatie of bij u op locatie verzorgd kunnen worden.
- Visagie workshops
- Extreme make-up workshops
- Verschillende metamorfose thema workshops
- Manicure workshops
- Pedicure workshops
- Haarstyling workshops
- Kleur, kleding en style workshops
- Kleurenanalyse
- En nog heel veel meer....

Tevens bieden wij vele andere workshops en activiteiten: Afrikaanse dans - buikdansen – dancing with the stars – percussie – salsa/merengue – Argentijnse tango – tapdans – zigeunerdans - open atelier – ringen maken – schilderen – shawl vilten – speksteen bewerken – karikatuur tekenen – zilveren sieraden maken – brons gieten – koken – vergaderen – recepties – dineren – thema feesten – etc.

Van een paar uurtjes tot een complete dag. Het team van Gezelligsamenuit.nl zet zich volledig in om iedereen een onvergetelijke dag te bezorgen. We komen graag bij u langs om deze belangrijke dag samen met u te bespreken!

Graag zien wij u terug in 1 van onze workshops!

Groeten van,

Het team van Gezelligsamenuit.nl
Samen komen we er wel uit!
 
Locatie: Gezelligsamenuit.nl
Adres:Postbus 24010, 3502MA Utrecht
telef.: 0306916442
email:info@Gezelligsamenuit.nl
website:http://www.Gezelligsamenuit.nl
Loc.omschr.:Unieke organisatie en evenementenbureau voor een breed gemêleerd publiek. De doelstelling is om mensen een onvergetelijke dag te bezorgen waar ze nog lang en met veel plezier naar terugkijken. De mensen houden altijd iets tastbaars over in het teken van het thema; zoals een foto, sierraad, kleding, boekje, schilderij, tekening en zelfs ervaringen. Gezellig Samen Uit organiseert o.a. Bedrijfsfeesten Productpresentaties Familie-uitjes Moeder en dochter dagen Vriendinnenuitjes Vrijgezellenfeesten Workshops Bruiloften/huwelijken Teambuilding aangelegenheden. De rol van Gezellig Samen Uit is die van Intermediair en organisator. De uitdaging voor gezellig samen uit is altijd om binnen een bepaalde tijd voor een x aantal personen op één of meerder locaties een volledig arrangement van a tot z te verzorgen. De kracht van Gezellig Samen Uit bestaat uit een combinatie van meerder kerncompetenties. Organiseren vanuit de vraag, het aanbod, de wensen, mogelijkheden en omstandigheden. Het huren van o.a. locaties, couverts, werkruimtes, materialen, toestellen en vervoer. Inhuren en plannen van specialisten zoals o.a. visagisten, koks, danseressen en coaches. Het uitbesteden van werkzaamheden die betrekking hebben op de communicatie. De visie van deze kerncompetenties is om specialisten laten doen waar ze goed in zijn. Graag zien wij jullie terug bij één van onze gezellige uitjes!


Terug

 
Top! Top!

Google
 
Web www.gezelligweg.nl