>
www.gezelligweg.nl

Dé site voor een gezellig dagje uit!

Home arrow Zoek op categorie
woensdag 29 januari 2020
 
 
Hoofdmenu
Home
Evenementen zoeken
Zoek op categorie
Zoek op plaats
Uitgebreid zoeken
Toon alle evenementen
Colofon
Uitleg gezelligweg.nl
Links naar verwante sites
Adverteren?
Contact
Disclaimer
Redactie
Nieuwsberichten

Algemeen evenement: uitwaaien op het strand bicfun

Terug Evenementen


  
Evenement:uitwaaien op het strand
Categorie:Bedrijfsfeesten / bedrijfsuitstapje
Tijd: -
Prijs:27.50
Geschikt voor:Volwassenen Groepen Tieners Kinderen
Omschrijving:Powerkiten

Laat je meevoeren door de elementen, voel de wind, de kracht, de snelheid en laat je gaan… Dàt is pas powerkiten! Vliegeren voor grote mensen zeg maar, met vliegers van zo’n 1,5 m2 tot wel meer dan 20 m2! Op deze dag leren wij u de beginselen van het powerkiten. We beginnen uiteraard met de theorie, de historie en uiteraard de veiligheid. Vervolgens gaat u het natuurlijk zelf proberen! Powerkiten vormt de basis voor andere spectaculaire sporten als kitesurfen, buggyen, flyboarden, snowkiten en skitejumpen.

Iedereen kan powerkiten, ook als je geen blonde spierbundel bent of strakke beach babe! Het enige waar je over moet beschikken is gevoel voor de wind, de windrichting, de kracht en de reactie daarop van de vlieger. Laat je meeslepen, letterlijk en figuurlijk! Probeer niet de strijd aan te gaan, die win je toch niet!

Geef je over aan de kracht van de elementen en beleef deze ultieme ervaring…

 
Locatie: bicfun
Adres:, 1931 wd egmond aan zee
telef.: 0633970842
email:info@bicfun.nl
website:www.bicfun.nl
Loc.omschr.:Een schitterende boulevard en een prachtig strand! Egmond heeft het allemaal! Bent u op zoek naar een leuk, actief dagje uit samen met collega’s, kinderen, vrienden of familie? Bicfun zorgt dat uw uitje onvergetelijk wordt. Als teambuildings activiteit bieden wij team- funbuilding. Uiteraard kunt u ook op het strand een les Strandgolf, branding kanoën, powerkiten of raften volgen. Wij richten ons niet alleen op ouderen maar ook op kinderen. Zo hebben wij bijvoorbeeld Kids & kano of Kids & Fun arrangement. Onze enthousiaste begeleiders leren u graag alle technieken bij! Bij Bicfun kunt u terecht van 2 tot 100 personen op verschillende locaties zoals Egmond aan zee, Bakkum, Castricum of IJmuiden Ook zijn alle activiteiten te combineren met een BBQ, lunch of een borrel hapje. wij zijn dagelijks te bereiken van 9 tot 21. Voor prijzen van arrangementen kunt u het beste op de website kijken www.bicfun.nl


Terug

 
Top! Top!

Google
 
Web www.gezelligweg.nl