>
www.gezelligweg.nl

Dé site voor een gezellig dagje uit!

Home arrow Zoek op categorie
zondag 20 oktober 2019
 
 
Hoofdmenu
Home
Evenementen zoeken
Zoek op categorie
Zoek op plaats
Uitgebreid zoeken
Toon alle evenementen
Colofon
Uitleg gezelligweg.nl
Links naar verwante sites
Adverteren?
Contact
Disclaimer
Redactie
Nieuwsberichten

Algemeen evenement: Vriendenclub Utrecht Vriendenclub Utrecht

Terug Evenementen


  
Evenement:Vriendenclub Utrecht
Categorie:Verenigingen divers
Tijd: -
Prijs:
Geschikt voor:Volwassenen
Omschrijving:Wij zijn vriendengroep 2Gether4Fun. Onze groep is in januari 2010 opgericht, telt 25 leden en bestaat uit ongeveer evenveel vrouwen als mannen.

We zijn op zoek naar gezellige actieve mensen tussen de 30 en 45 jaar die onze groep willen versterken. 2Gether4Fun is geen datingclub en is niet-commercieel, je hoeft geen lidmaatschapsgeld te betalen en voor de activiteiten betaal je de kostprijs.

Een paar keer per maand worden er door de leden zelf leuke activiteiten georganiseerd. Je kunt activiteiten bezoeken, maar je kunt ook zélf activiteiten organiseren. De meeste activiteiten vinden plaats in de provincie Utrecht.

Hou je van gezelligheid, wil je graag nieuwe vrienden maken en nieuwe mensen leren kennen en ben je bij voorkeur niet-roker, dan ben je van harte welkom!

Wil je meer informatie of heb je vragen, mail dan gerust of kijk op onze website: http://2Gether4Fun.simpsite.nl
 
Locatie: Vriendenclub Utrecht
Adres:, Houten
telef.:
email:2gether4fun.willem@gmail.com
website:http://2Gether4Fun.simpsite.nl
Loc.omschr.:Wij zijn vriendengroep 2Gether4Fun. Onze groep is in januari 2010 opgericht, telt 25 leden en bestaat uit ongeveer evenveel vrouwen als mannen. We zijn op zoek naar gezellige actieve mensen tussen de 30 en 45 jaar die onze groep willen versterken. 2Gether4Fun is geen datingclub en is niet-commercieel, je hoeft geen lidmaatschapsgeld te betalen en voor de activiteiten betaal je de kostprijs. Een paar keer per maand worden er door de leden zelf leuke activiteiten georganiseerd. Je kunt activiteiten bezoeken, maar je kunt ook zélf activiteiten organiseren. De meeste activiteiten vinden plaats in de provincie Utrecht. Hou je van gezelligheid, wil je graag nieuwe vrienden maken en nieuwe mensen leren kennen en ben je bij voorkeur niet-roker, dan ben je van harte welkom! Wil je meer informatie of heb je vragen, mail dan gerust of kijk op onze website: http://2Gether4Fun.simpsite.nl


Terug

 
Top! Top!

Google
 
Web www.gezelligweg.nl