>
www.gezelligweg.nl

Dé site voor een gezellig dagje uit!

Home arrow Zoek op categorie
dinsdag 15 oktober 2019
 
 
Hoofdmenu
Home
Evenementen zoeken
Zoek op categorie
Zoek op plaats
Uitgebreid zoeken
Toon alle evenementen
Colofon
Uitleg gezelligweg.nl
Links naar verwante sites
Adverteren?
Contact
Disclaimer
Redactie
Nieuwsberichten

Algemeen evenement: Ballonvaren boven Joure Ballonvaren boven Joure

Terug Evenementen


  
Evenement:Ballonvaren boven Joure
Categorie:Ballonvaart
Tijd: -
Prijs:Vanaf 135 euro
Geschikt voor:Volwassenen Groepen Tieners Kinderen
Omschrijving:Het Friese Joure is de hoofdplaats van de gemeente Scharsterland, ontstaan op een zandrug. Joure is mooi door haar vele water, bossen, dorpen en weidse open landschap. Ballonvaren in Joure betekent vanuit de luchtballon een geweldig uitzicht op landelijk gebied met veel aangrenzende kleine dorpjes en vele wateren die vaak dienstdoen als mooie watersportlocaties. Ook het IJsselmeer kan men tijden de ballonvaart aan de horizon zien liggen.

Dat Joure een uitstekende plaats is voor een mooie ballonvaart blijkt wel uit de jaarlijks terugkerende Friese Ballonfeesten met veel bijzondere luchtballonnen. Al sinds 1985 worden deze ballonfiësta’s georganiseerd met groot succes. Ook komen veel bekende Nederlandse artiesten optreden zoals Gerard Joling en Lee Towers. Hierdoor staat Joure inmiddels ook bekend als "Balloon City".
 
Locatie: Ballonvaren boven Joure
Adres:, Joure
telef.: 0800-0229666
email:info@ballonvaren.com
website:www.ballonvaren.com/Ballonvaart-in-Friesland/Ballonvaart-Joure.html
Loc.omschr.:Het Friese Joure is de hoofdplaats van de gemeente Scharsterland, ontstaan op een zandrug. Joure is mooi door haar vele water, bossen, dorpen en weidse open landschap. Ballonvaren in Joure betekent vanuit de luchtballon een geweldig uitzicht op landelijk gebied met veel aangrenzende kleine dorpjes en vele wateren die vaak dienstdoen als mooie watersportlocaties. Ook het IJsselmeer kan men tijden de ballonvaart aan de horizon zien liggen. Dat Joure een uitstekende plaats is voor een mooie ballonvaart blijkt wel uit de jaarlijks terugkerende Friese Ballonfeesten met veel bijzondere luchtballonnen. Al sinds 1985 worden deze ballonfiësta’s georganiseerd met groot succes. Ook komen veel bekende Nederlandse artiesten optreden zoals Gerard Joling en Lee Towers. Hierdoor staat Joure inmiddels ook bekend als "Balloon City".


Terug

 
Top! Top!

Google
 
Web www.gezelligweg.nl