>
www.gezelligweg.nl

Dé site voor een gezellig dagje uit!

Home arrow Zoek op categorie
zondag 19 mei 2019
 
 
Hoofdmenu
Home
Evenementen zoeken
Zoek op categorie
Zoek op plaats
Uitgebreid zoeken
Toon alle evenementen
Colofon
Uitleg gezelligweg.nl
Links naar verwante sites
Adverteren?
Contact
Disclaimer
Redactie
Nieuwsberichten

Algemeen evenement: Ballonvaren over Nijmegen Ballonvaren over Nijmegen

Terug Evenementen


  
Evenement:Ballonvaren over Nijmegen
Categorie:Ballonvaart
Tijd: -
Prijs:Vanaf 135 euro
Geschikt voor:Volwassenen Groepen Tieners Kinderen
Omschrijving:De oudste stad van Nederland is Nijmegen, dat in 2005 haar 2000 jarig bestaan vierde. Dit maakt Nijmegen een prachtige stad om met een luchtballon over te varen. Gelegen in Gelderland is Nijmegen omringd met een bosrijke omgeving. De stad Nijmegen ligt grotendeels op de linkeroever van de Waal, aan de voet van een stuwwal.

Aan natuur ontbreekt het niet in Nijmegen. In en rondom Nijmegen zijn enkele parken te vinden zoals het Goffertpark, Valkhofpark en het Kronenburgerpark. Nijmegen kent een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Tijdens de ballonvaart zult u vanuit de luchtballon zien waarom dit "het Rijk van Nijmegen" wordt genoemd. De directe omgeving van de stad is een verzameling van polders, uiterwaarden, slingerende dijken, temidden van heuvels en gevarieerd bos- en heidelandschap.
 
Locatie: Ballonvaren over Nijmegen
Adres:, Nijmegen
telef.: 0800-0229666
email:info@ballonvaren.com
website:www.ballonvaren.com/Ballonvaart-in-Gelderland/Ballonvaart-Nijmegen.html
Loc.omschr.:De oudste stad van Nederland is Nijmegen, dat in 2005 haar 2000 jarig bestaan vierde. Dit maakt Nijmegen een prachtige stad om met een luchtballon over te varen. Gelegen in Gelderland is Nijmegen omringd met een bosrijke omgeving. De stad Nijmegen ligt grotendeels op de linkeroever van de Waal, aan de voet van een stuwwal. Aan natuur ontbreekt het niet in Nijmegen. In en rondom Nijmegen zijn enkele parken te vinden zoals het Goffertpark, Valkhofpark en het Kronenburgerpark. Nijmegen kent een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Tijdens de ballonvaart zult u vanuit de luchtballon zien waarom dit "het Rijk van Nijmegen" wordt genoemd. De directe omgeving van de stad is een verzameling van polders, uiterwaarden, slingerende dijken, temidden van heuvels en gevarieerd bos- en heidelandschap.


Terug

 
Top! Top!

Google
 
Web www.gezelligweg.nl