>
www.gezelligweg.nl

Dé site voor een gezellig dagje uit!

Home arrow Zoek op categorie
maandag 26 augustus 2019
 
 
Hoofdmenu
Home
Evenementen zoeken
Zoek op categorie
Zoek op plaats
Uitgebreid zoeken
Toon alle evenementen
Colofon
Uitleg gezelligweg.nl
Links naar verwante sites
Adverteren?
Contact
Disclaimer
Redactie
Nieuwsberichten

Algemeen evenement: Toveren in Attractiepark Toverland Attractiepark Toverland

Terug Evenementen


  
Evenement:Toveren in Attractiepark Toverland
Categorie:Pretparken
Tijd:10:00 - 18:00
Prijs:vanaf 12,50 euro
Geschikt voor:Volwassenen Groepen Tieners Kinderen
Omschrijving:Attractiepark Toverland in Sevenum staat garant voor een betoverend dagje uit vol actief én passief vermaak. Superspannende attracties worden in Toverland op unieke wijze gecombineerd met klimmen, spelen en ravotten.
Durf jij in Troy? Deze houten achtbaan is met een snelheid van 90 km/h en een hoogte van 35 meter de snelste en hoogste houten achtbaan van de Benelux! Of ga jij liever toveren in het enige echte Toverhuis? Voor de echte sportievelingen is er ook een prachtig survivalparcours of ga klimmen in de Towers of Adventure!
Topattracties als de houten achtbaan Troy, de bobbaan Woudracer en de wildwaterbaan Backstroke zorgen ervoor dat een dagje Toverland altijd verrassend leuk is voor het hele gezin.
 
Locatie: Attractiepark Toverland
Adres:Toverlaan 2, 5975 MR Sevenum
telef.: 077-4677050
email:info@toverland.nl
website:www.toverland.nl
Loc.omschr.:Attractiepark Toverland in Sevenum staat garant voor een betoverend dagje uit vol actief én passief vermaak. Superspannende attracties worden in Toverland op unieke wijze gecombineerd met klimmen, spelen en ravotten. Durf jij in Troy? Deze houten achtbaan is met een snelheid van 90 km/h en een hoogte van 35 meter de snelste en hoogste houten achtbaan van de Benelux! Of ga jij liever toveren in het enige echte Toverhuis? Voor de echte sportievelingen is er ook een prachtig survivalparcours of ga klimmen in de Towers of Adventure! Topattracties als de houten achtbaan Troy, de bobbaan Woudracer en de wildwaterbaan Backstroke zorgen ervoor dat een dagje Toverland altijd verrassend leuk is voor het hele gezin.


Terug

 
Top! Top!

Google
 
Web www.gezelligweg.nl