>
www.gezelligweg.nl

Dé site voor een gezellig dagje uit!

Home arrow Zoek op categorie
dinsdag 15 oktober 2019
 
 
Hoofdmenu
Home
Evenementen zoeken
Zoek op categorie
Zoek op plaats
Uitgebreid zoeken
Toon alle evenementen
Colofon
Uitleg gezelligweg.nl
Links naar verwante sites
Adverteren?
Contact
Disclaimer
Redactie
Nieuwsberichten

Algemeen evenement: GPS Treasure Hunt Experience aan Zee

Terug Evenementen


  
Evenement:GPS Treasure Hunt
Categorie:Arrangementen (groeps)
Tijd: -
Prijs:€27,50 p.p.
Geschikt voor:Volwassenen Groepen Tieners
Omschrijving:De Treasure Hunt is een GPS-adventure in groepjes van 4 tot 6 personen, maar extra spannend. Dat laatste houdt in dat onderweg coördinaten verzameld dienen te worden waarmee aan het eind van de tocht de “schat” gevonden kan worden. De coördinaten kunnen verkregen worden door onderweg plekjes te herkennen die op foto’s staan afgebeeld. Wees allert!

De teams strijden tegen elkaar om als eerste de schat te vinden. Er is een zoekopdracht vooraf, waardoor de volgorde van vertrek van de teams bepaald wordt. Dit zegt overigens niet zoveel over wie uiteindelijk de schat het eerst vindt.

Zowel aan het begin als het eind van de route kunnen er combinaties gemaakt worden met andere activiteiten en/of catering.

 
Locatie: Experience aan Zee
Adres:Zeeweg 52, 1931 VL Egmond aan Zee
telef.: 072-5072899
email:info@experienceaanzee.nl
website:www.experienceaanzee.nl
Loc.omschr.:Experience aan Zee biedt een zee van activiteiten aan in de regio Noord-Holland. Wij bieden activiteiten voor op de mooiste stranden van Nederland, of in de uitgestrekte duinen, bossen van het grootste natuurgebied in ons land of wilt u liever een activiteit in één van de unieke steden die Noord-Holland rijk is. Wij organiseren het voor iedereen, van 4 tot meer dan 100 man. Wilt u een origineel bedrijfsuitje, teambuildingsdag of een gezellige familie uitje, dan zit u goed bij ons. Wij hebben de mogelijkheid om uw activiteit compleet aan uw wensen aan te passen en op maat te maken. Proef en ervaar Experience aan Zee!


Terug

 
Top! Top!

Google
 
Web www.gezelligweg.nl