>
www.gezelligweg.nl

Dé site voor een gezellig dagje uit!

Home arrow Zoek op categorie
donderdag 12 december 2019
 
 
Hoofdmenu
Home
Evenementen zoeken
Zoek op categorie
Zoek op plaats
Uitgebreid zoeken
Toon alle evenementen
Colofon
Uitleg gezelligweg.nl
Links naar verwante sites
Adverteren?
Contact
Disclaimer
Redactie
Nieuwsberichten

Algemeen evenement: De Utrechtse Bazaar De Utrechtse Bazaar

Terug Evenementen


  
Evenement:De Utrechtse Bazaar
Categorie:Winkelcentra overdekt
Tijd: -
Prijs:3,50 (Kinderen t/m 12 jaar gratis toegang)
Geschikt voor:Volwassenen Groepen Tieners Kinderen
Omschrijving:Waan je even in een andere wereld op de Utrechtse Bazaar. Geniet van de gezelligheid en ontdek wat de Utrechtse Bazaar allemaal te bieden heeft. Waar anders vind je lekker eten, plezier en een enorme keuze aan voordelige producten onder één dak? En, je parkeert ook nog gratis ook! Ontdek honderden kramen met leuke nieuwe en tweedehands producten en ook voor diverse verse producten en andere dagelijkse boodschappen kun je er prima terecht. Geen marktdag is hetzelfde want van week tot week zijn er wisselende standhouders. Iedere zaterdag en zondag een leuk en goedkoop dagje uit voor jong en oud!


Bezoek www.utrechtsebazaar.nl.


Markt
Een bezoekje aan de markt is altijd gezellig. Lekker snuffelen langs de kraampjes en met de voordeligste producten weer naar huis. Gek op de markt? Dan moet je zeker De Utrechtse Bazaar eens bezoeken. Iedere zaterdag en zondag staan hier honderden kramen met de meest uiteenlopende producten. Meer dan de helft van de standhouders staat er iedere week, maar er zijn steeds ook wekelijks weer nieuwe kraampjes. Kom kijken en proef van verschillende culturen. Ook letterlijk bij de diverse horeca! Een hapje eten, haar laten knippen of verse groente kopen. Je raakt niet uitgekeken.


Zonnige zomer bij de Utrechtse Bazaar

Van mei tot en met september verspreidt de Zonnige Zomerse Zondagse Buitenmarkt zich rond de Utrechtse Bazaar. Wekelijks vind je hier nieuwe en tweedehands goederen, de leukste kermisattracties, de snelste auto's, de beste palletpartijen en de mooiste meubels

Actie!
Krijg het tweede kaartje gratis door middel van onderstaande link!

http://utap.at/p/svufxx


Entertainment
De Utrechtse Bazaar is meer dan alleen een markt. Live muziek, themadagen, verlotingen van prijzen, een eigen DJ en kinderattracties zorgen voor de nodige entertainment. Maak ook nog een gratis gebruik van WIFI. Dat moet je ervaren! Een dagje op deze bijzondere markt is een verrassend leuke ervaring.


Gratis parkeren & voordelig zelf een kraam huren
De Utrechtse Bazaar is niet alleen een leuk dagje uit, maar ook nog heel voordelig. Het parkeren is gratis en de entreeprijs is slechts 3,-. Kinderen t/m 12 mogen zelfs gratis mee naar binnen. Daar krijg je een dag vol verrassingen voor terug! Zelf eens op een markt staan? Voor 20,- is een kraam te huur om zelf bijvoorbeeld tweedehands spullen te verkopen.

Openingstijden:
Zaterdag van 08:30 uur tot 17:30 uur
Zondag van 08:30 uur tot 18:00 uur
 
Locatie: De Utrechtse Bazaar
Adres:Groenewoudsedijk 6, 3528 BG Utrecht
telef.: 030-6779899
email:info@utrechtsebazaar.nl
website:www.utrechtsebazaar.nl
Loc.omschr.:


Terug

 
Top! Top!

Google
 
Web www.gezelligweg.nl