>
www.gezelligweg.nl

Dé site voor een gezellig dagje uit!

Home arrow Zoek op categorie
zondag 20 oktober 2019
 
 
Hoofdmenu
Home
Evenementen zoeken
Zoek op categorie
Zoek op plaats
Uitgebreid zoeken
Toon alle evenementen
Colofon
Uitleg gezelligweg.nl
Links naar verwante sites
Adverteren?
Contact
Disclaimer
Redactie
Nieuwsberichten

Algemeen evenement: Castlefest Kasteel Keukenhof

Terug Evenementen


  
Evenement:Castlefest
Categorie:Jeugd en Familie
Tijd:10:00 - 24:00
Prijs:zie website
Geschikt voor:Volwassenen Groepen Tieners Kinderen
Omschrijving:Stap in de Fantasywereld die Castlefest heet


Goblins, Elfjes, Orcs, helden en schurken. Die kom je tegen op het Fantasy-spektakel Castlefest. Een feest voor jong en oud waarbij je zodra je de poorten doorgaat je eigen Fantasy-wereld instapt. Het Fantasy-spektakel Castlefest is een totaalbeleving met veel muziek, goed eten en alles waar de Fantasy-liefhebber naar op zoek is.

Met ook dit jaar wederom een openingsconcert op donderdagavond 1 augustus, voorafgaand aan het festival. Het wordt dit keer een knalfeest om nooit te vergeten met de opzwepende muziek van Rapalje, Scrum en Pater Moeskroen. Feesten en dansen gegarandeerd!

Op de festivalpodia treden op 2 tot en met 4 augustus een groot aantal bands op. Met dit jaar Cesair met een heus orkest. Helemaal nieuw op Castlefest de Poolse band Dikanda met prachtige zigeuner klanken. De mannen van Berlinski Beat betreden het podium op zaterdag met een drie uur durende show met DJ Steve the Machine. Valravn brengt Scandinavische Folkmuziek en doet dat door het gebruik van historische en elektronische instrumenten.

Castlefest kenmerkt zich door de bijzondere sfeer. Dat maakt dat de vaste bezoekers zich een jaar van tevoren al verheugen op de volgende editie. Het gevoel dat je enkele dagen in een totaal andere wereld leeft, waardoor je in de weken erna in een roes verkeert en heimwee hebt naar het festival. Het Castlefest-gevoel is niet goed te omschrijven, maar iets dat je zelf moet ervaren.

Jaarlijks hoogtepunt is de Wickerman-verbranding. Met bezoekers, standhouders, cateraars en organisatie leef je toe naar het moment dat de Wickerman wordt aangestoken. De energie die op dat moment vrijkomt is groot en intens.

Castlefest wordt gehouden van 1 tot en met 4 augustus op Kasteel Keukenhof in Lisse. Kaarten voor het festival zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.castlefest.com. Voor het openingsconcert van Rapalje, Scrum en Pater Moeskroen moet een apart toegangsbewijs worden gekocht.
 
Locatie: Kasteel Keukenhof
Adres:Keukenhof 1, 2161 AN Lisse
telef.:
email:
website:
Loc.omschr.:


Terug

 
Top! Top!

Google
 
Web www.gezelligweg.nl