>
www.gezelligweg.nl

Dé site voor een gezellig dagje uit!

Home arrow Zoek op categorie
woensdag 16 oktober 2019
 
 
Hoofdmenu
Home
Evenementen zoeken
Zoek op categorie
Zoek op plaats
Uitgebreid zoeken
Toon alle evenementen
Colofon
Uitleg gezelligweg.nl
Links naar verwante sites
Adverteren?
Contact
Disclaimer
Redactie
Nieuwsberichten

Algemeen evenement: Zeiltochten Varend Friesland

Terug Evenementen


  
Evenement:Zeiltochten
Categorie:Skūtsjesilen
Tijd: -
Prijs:Afhankelijk van uw keuze
Geschikt voor:Volwassenen Kinderen
Omschrijving:Samen met de schippers zeilt u met een traditioneel skûtsje of met de unieke boeier van het Zuiderzeemuseum op het Sneekermeer in hartje Friesland. Een zeiltocht in Friesland is ideaal om te gaan doen met vrienden, relaties, familie of collega’s voor een bedrijfsuitje.

Met één of meer skûtsjes, tot ongeveer 90 personen kunnen wij een onvergetelijke zeiltocht in Friesland verzorgen. Voor groepen tot 8 mensen is de boeier uit 1843 van het Zuiderzeemuseum bij uitstek geschikt. Wilt u zelf zeilen met een open zeilboot? Ook dat is mogelijk bij Havenresort Terherne. Afhankelijk van windrichting en –sterkte zoeken we onze route op het Sneekermeer, de Terhernster Poelen of één van de andere meertjes in Friesland.

Uiteraard is een combinatie met vergaderen, overnachten, lunchen, barbecueën en dineren ook mogelijk.
 
Locatie: Varend Friesland
Adres:Kupersleantsje 9, 8493 LR Terherne
telef.: 0566652372
email:info@varendfriesland.nl
website:www.varendfriesland.nl
Loc.omschr.:Varend Friesland heeft een prachtige collectie klassieke schepen in de haven. Om u mee te laten genieten van deze bijzondere scheepjes varen wij regelmatig tochten over de Friese meren en door kleine dorpjes. U kunt daar voor inschrijven of als u wilt het schip voor uw eigen gezelschap reserveren, uiteraard met schipper! In de maanden juni, juli en augustus hebben wij onze zomervaarten. Een unieke gelegenheid om een keer mee aan boord te gaan en Friesland vanaf het water te ontdekken. Op zondag, dinsdag en donderdag varen we met de Bodensee, op woensdagmiddag steken we van wal met ons Skûtsje en op zondagmiddag zeilen we met het museumstuk, de boeier van het Zuiderzeemuseum.


Terug

 
Top! Top!

Google
 
Web www.gezelligweg.nl