>
www.gezelligweg.nl

Dé site voor een gezellig dagje uit!

Home arrow Zoek op plaats
dinsdag 19 maart 2019
 
 
Hoofdmenu
Home
Evenementen zoeken
Zoek op categorie
Zoek op plaats
Uitgebreid zoeken
Toon alle evenementen
Colofon
Uitleg gezelligweg.nl
Links naar verwante sites
Adverteren?
Contact
Disclaimer
Redactie
Nieuwsberichten

Algemeen evenement: Zeilvakantie met en platbodem Sneek

Terug Evenementen


  
Evenement:Zeilvakantie met en platbodem
Categorie:Zeilen
Tijd: -
Prijs:
Geschikt voor:Volwassenen Groepen Kinderen
Omschrijving:Een ultieme ervaring ...
... dat is volgens de echte platbodemzeiler het zeilen met Lemsteraken.
Sailcharter Sneek in Friesland is gespecialiseerd in de verhuur van deze traditionele platbodems. Bij Sailcharter Sneek zijn er Lemsteraken , een Zeeschouw een Grundel en een Vissermanaak te huur.
De kleinere platbodems, de Zeeschouw, de Grundel en de Visserman zijn zeer geschikt voor het vaargebied in Friesland, de Friese binnenwateren maar ook voor op het Wad en het IJsselmeer zijn het geschikte schepen. De thuishaven van deze schepen is Sneek. De grotere Lemsteraken liggen in verschillende havens rond het IJsselmeer, in Lemmer, Lelystad en Makkum.
Huren zonder ervaring? Dat kan, vaarcursussen, manouvreercursussen en zeilles horen bij ons programma. Bij Sailcharter Sneek kunt u tevens een Lemsteraak met ervaren schipper huren. Het vaargebied van deze Lemsteraken zijn de Friese meren, IJsselmeer en waddenzee. Het droogvallen en het zeilen naar een van de mooie eilanden Terschelling,Vlieland Ameland en Texel is een belevenis op zich.
details: www.sailchartersneek.nl
 
Locatie: Sneek
Adres:Yachtcharter Sneek, 8606 KD Sneek
telef.: 0031-515-438383
email:info@yachtchartersneek.nl
website:www.yachtchartersneek.nl
Loc.omschr.:Vanuit het hart van het friese merengebied verhuurd Yachtcharter Sneek voor iedere watersporter een passend schip. Wilt u alle uithoeken van Friesland bekijken. Met onze klassieke motorboten met een doorvaarthoogte van 2,40 meter kunt onder bijna ieder brug door. Zeilvakantie met familie of vrienden op de friesche binnenwateren, het IJsselmeer en het wad? Bij ons kunt u platbodems huren voor 2 - 12 personen ...


Terug

 
Top! Top!

Google
 
Web www.gezelligweg.nl