>
www.gezelligweg.nl

Dé site voor een gezellig dagje uit!

Home arrow Zoek op plaats
dinsdag 18 februari 2020
 
 
Hoofdmenu
Home
Evenementen zoeken
Zoek op categorie
Zoek op plaats
Uitgebreid zoeken
Toon alle evenementen
Colofon
Uitleg gezelligweg.nl
Links naar verwante sites
Adverteren?
Contact
Disclaimer
Redactie
Nieuwsberichten

Algemeen evenement: Dinnershow Musical Highlights Holland Village Theater

Terug Evenementen


  
Evenement:Dinnershow Musical Highlights
Categorie:Arrangementen (groeps)
Tijd:19.00 - 23.30
Prijs:Volwassenen € 89,00 / Kinderen tot 12 jaar € 44,50
Geschikt voor:Volwassenen Groepen Tieners Kinderen
Omschrijving:Al weer voor het derde seizoen in successie in verschillende speciaal geselecteerde theaters. De Musical Highlights Dinnershow neemt u in vier showblokken met hoogwaardige en professionele zang, dans mee naar alle hoogtepunten van musicalproducties uit de hele wereld. Miss Saigon, Sisteract, De Leeuwenkoning, Titanic of De Jantjes. Waarom de voorstellingen los bezoeken als u alle grote musicals in één avond gepresenteerd krijgt? Live en luxe vanuit u stoel aan een gezellig gedekte en sfeervolle tafel. En tussen de showblokken in geniet u van een heerlijk dinerbuffet. Die combinatie maakt de Musical Highlights Dinnershow het perfecte avondje uit.

Deel 1
Het verhaal van een jong en bescheiden meisje dat droomt van een grote musicalcarrière en op reis gaat door de musicalhistorie om die grote ster te worden. Terwijl zij in diepe slaap is, wordt zij door een onbekende geest aangesproken; hij wil haar droom voor één keer in vervulling laten gaan. Het meisje wordt door de geest gelanceerd in de tijd en neemt haar mee door tal van bekende musicals. Ze staat opeens midden in Miss Saigon, De Leeuwenkoning, Sisteract en nog veel meer. Tijdens haar droom wordt haar meerdere malen gevraagd of ze wakker wil worden en weer in een normaal leven terug te keren, maar daar kan ze geen gehoor aan geven. Ze leeft in een roes, het is haar droomwereld en daar wil ze voorlopig niet meer uit.

Deel 2
Dit gedeelte van de show wordt een ware happening voor de echte doorgewinterde musicalliefhebbers. Stukken uit onder meer Bo Jangles, het cabaret van Liza Minelli en een spectaculaire verbeelding van De Titanic komen aan u voorbij. Kippenvel bij de scene voorop de boeg van het schip vlak voordat de oceaanreus vergaat in de ijskoude zee en duizenden geliefden zal scheiden.

Deel 3
Nog steeds op pad in haar zoektocht naar roem laat de cast u genieten van de musicalstukken met een wat luchtigere performance. U wordt meegenomen naar de ware volksmusical De Jantjes. Deze beroemde musical van het volkstheater Beppie Nooy herleeft als nooit tevoren. Met de zeer uitdagende stukken Big Spender en ABBA gaan ook die roemruchte musicals herleven.

Deel 4 en finale
In het laatste gedeelte van de show komen absoluut de voeten van de vloer. De soul van de musical komt Sisteract aan de beurt; met een zeer swingend geheel wordt Ohh Happy Days ingezet. Ook stukken zoals Respect, Brand new Day en I’ve got the Music in Me passeren de revue alvorens de show wordt afgesloten met een spetterende finale. Zou onze ster na deze belevingen ooit nog wakker worden ..........
 
Locatie: Holland Village Theater
Adres:Entrepotdok 7-8, 1018 AD Amsterdam Centrum
telef.: 0299-644518
email:info@hmcevents.nl
website:www.hmcevents.nl
Loc.omschr.:


Terug

 
Top! Top!

Google
 
Web www.gezelligweg.nl