>
www.gezelligweg.nl

Dé site voor een gezellig dagje uit!

Home arrow Zoek op plaats
dinsdag 25 juni 2019
 
 
Hoofdmenu
Home
Evenementen zoeken
Zoek op categorie
Zoek op plaats
Uitgebreid zoeken
Toon alle evenementen
Colofon
Uitleg gezelligweg.nl
Links naar verwante sites
Adverteren?
Contact
Disclaimer
Redactie
Nieuwsberichten

Algemeen evenement: Ballonvaart in Arnhem Ballonvaart in Arnhem

Terug Evenementen


  
Evenement:Ballonvaart in Arnhem
Categorie:Ballonvaart
Tijd: -
Prijs:Vanaf 135 euro
Geschikt voor:Volwassenen Groepen Tieners Kinderen
Omschrijving:De stad Arnhem heeft zich als handelsstad ontwikkeld langs de rivier de Nederrijn en de Sint-Jansbeek en is tevens de hoofdstad van Gelderland. Hier vormde het een doorgang tussen de verschillende delen van Nederland, maar ook als voorportaal met Duitsland. Arnhem is een stad van historie en verwierf grote bekendheid door de "Slag om Arnhem" in de Tweede Wereldoorlog, waarbij grote delen van de stad zijn verwoest. Tijdens de ballonvaart zijn vanuit de luchtballon nog duidelijk tekenen van de bombardementen te herkennen.

Arnhem staat ook bekend als groene stad. Dit mede door de vele, grote parken, maar ook de ligging in bossen. Zowel in de stad zelf als vooral aan de noordzijde, de rand van de Veluwe.
Hier zorgen uitgestrekte bossen en heidevelden voor een bijzonder uitzicht tijdens een vaart met een heteluchtballon. Staat de windrichting naar het zuiden, dan voert de ballon u over de vruchtbare uiterwaarden langs Arnhem. Door deze natuurrijke omgeving is een ballonvaart vanuit Arnhem zeker aan te raden.
 
Locatie: Ballonvaart in Arnhem
Adres:, Arnhem
telef.: 0800-0229666
email:info@ballonvaren.com
website:www.ballonvaren.com/Ballonvaart-in-Gelderland/Ballonvaart-Arnhem.html
Loc.omschr.:De stad Arnhem heeft zich als handelsstad ontwikkeld langs de rivier de Nederrijn en de Sint-Jansbeek en is tevens de hoofdstad van Gelderland. Hier vormde het een doorgang tussen de verschillende delen van Nederland, maar ook als voorportaal met Duitsland. Arnhem is een stad van historie en verwierf grote bekendheid door de "Slag om Arnhem" in de Tweede Wereldoorlog, waarbij grote delen van de stad zijn verwoest. Tijdens de ballonvaart zijn vanuit de luchtballon nog duidelijk tekenen van de bombardementen te herkennen. Arnhem staat ook bekend als groene stad. Dit mede door de vele, grote parken, maar ook de ligging in bossen. Zowel in de stad zelf als vooral aan de noordzijde, de rand van de Veluwe. Hier zorgen uitgestrekte bossen en heidevelden voor een bijzonder uitzicht tijdens een vaart met een heteluchtballon. Staat de windrichting naar het zuiden, dan voert de ballon u over de vruchtbare uiterwaarden langs Arnhem. Door deze natuurrijke omgeving is een ballonvaart vanuit Arnhem zeker aan te raden.


Terug

 
Top! Top!

Google
 
Web www.gezelligweg.nl